Avtodom Benimar Mileo 263 2023

Lokacija:Določi obdobje najema:
Trajanje najema:
Cena:

Najemodajalec zahteva varščino: 850.00

Po dogovoru

Cena izposoje na dan:
4-7 dni
144€
7-10 dni
144€
10-14 dni
144€
Kratek opis izdelka:

Najem avtodoma je prava odločitev za pare, družine in avanturiste po duši.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Avtodom Benimar Mileo 263 2023”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pogosta vprašanja

Prijavite se ali registrirajte za vprašanje.

Benimar Mileo 263 2023 ponuja veliko udobja za pare in družine, ki želijo udobno potovati, ne da bi se čemu odpovedali. Opremljen je z dvema posteljama, veliko kuhinjo in dovolj prostora za goste. Najem avtodoma Mileo 263 je vrhunska izbira avtodoma, saj je zaradi svoje prostornosti idealen za daljša potovanja in udobno bivanje na kolesih. Namenjen tako za pare kot tudi za družine, saj je zelo prostoren in se v njem vsi počutijo udobno in lepo. BENIMAR MILEO 263 ima 5 sedežev, mizo ter kuhinjo v obliki črke L, kopalnico z ločenim tušem. V zadnjem delu ima dve postelje in garažno omarico, opremljen pa je tudi z električno nagibno posteljo in z velikim hladilnikom s predalom za steklenice. Njegova velika prednost je visoka izolacija kar omogoča, da lahko potujete z njim čez celo letu, tudi pozimi. Avtodom Benimar je idealen za pare in družine, katere želijo imeti veliko prostora.

Cena najema avtodoma vključuje

  • Vključena oprema avtodoma (bivalna klima letnik, nosilec za kolesa, solarne celice, inverter, vzvratna kamera, vinjeta)
  • Celotna kamp oprema (stoli, miza, električni priključki, podaljšek, cev za tankanje vode, zagozde, komplet kamp oprema posoda, jedilni pribor…)
  • Dodatno je možno najeti še (električni skiro, električno kolo, sup, prenosna baterija…)
  • *Omejitev prevoženih kilometrov je 350 km na dan oz. 2450 km na teden.

V visoki sezoni je najem avtodoma možen za najmanj en teden (7 dni). Cena najema avtodoma vključuje slovensko vinjeto, avto asistenco (Fiat in AMZS), obvezno in kasko zavarovanje.

Cena najema avtodoma vključuje
– Vključena oprema avtodoma (bivalna klima letnik, nosilec za kolesa, solarne celice, inverter, vzvratna kamera, vinjeta)
– Celotna kamp oprema (stoli, miza, električni priključki, podaljšek, cev za tankanje vode, zagozde, komplet kamp oprema posoda, jedilni pribor…)
– Dodatno je možno najeti še (električni skiro, električno kolo, sup, prenosna baterija…)

*Omejitev prevoženih kilometrov je 350 km na dan oz. 2450 km na teden.

Več izdelkov:

Strešni kovček KAMEI HUSKY 300 ČRN MAT

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

9.00 / dan
Cena je nižja ob večdnevnem najemu! Cenik viden v "Več o artiklu"Več informacij o kovčku: 01 200 7 340Maks. notranje dimenzije: 208 x 50 x 32 cm Kapaciteta: 300 litrov Maks. obremenitev: 50 kg

Prezračevalnik trave Alko

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

30.00 / dan
Motorni prezračevalnik trave Alko.

Visokotlačni čistilec Kärcher K3

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

10.00 / dan
Oddam visokotlačni čistilec Kärcher K3, ki ima poleg osnovnega nastavka tudi nastavek za pranje talnih oblog in tlakovcev ter krtačo za pranje avtomobilov.Glavne lastnosti: Moč: 1600 W Pritisk: max 120 bar Pretok: 380 l/h

Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Power Control

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

20.00 / dan
Tlačni čistilnik K 3 Power Control z razpršilno pištolo in razpršilnimi nastavki ter s svetovalcem za uporabo v aplikaciji, ki ponuja praktične nasvete za še boljše rezultate čiščenja.