Strešni kovček Menabo

Avtohiša Vič

Lokacija:
Tbilisijska 49
1000
Ljubljana

Določi obdobje najema:
Količina:
Trajanje najema:
Cena:

9.00 / dan

Kratek opis izdelka:

Strešni kovček Marathon 460L ponuja vrsto prednosti, ki gredo v prid veliko varnejšemu in bolj sproščenemu prevozu, predstavlja dragoceno rezervo prostora in poveča nosilnost zunaj potniških prostorov.

Cena za več dni je nižja! Poglejte “Več o artiklu”.

Več informacij o kovčku: 01 200 7 340

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Strešni kovček Menabo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pogosta vprašanja

Prijavite se ali registrirajte za vprašanje.

Čas najema

Cena z DDV

1 dan

9,00

vikend najem petek – ponedeljek (3 dni)

25,00

tedenski najem (7 dni)

35,00

10 dnevni najem (petek – cel teden – ponedeljek)

45,00

14 dnevni najem + 3 dni gratis (petek – 2 tedna – ponedeljek)

70,00

Kadar nimate dovolj prostora v avtu, je strešni kovček Menabo Marathon 460 lit idealna rešitev, ko se pripravljate na daljše potovanje z avtomobilom in morate imeti s seboj precejšnjo količino prtljage.

Univerzalni strešni kovček Marathon s prostornino 460 l se s svojim očarljivim in dinamičnim dizajnom zlahka prilagodi vsakemu sodobnemu avtomobilu, njegova zgradba pa olajša nalaganje prtljage s strani vozila ter enakomerno in uravnoteženo porazdeli težo, ne da bi pretirano vplivala na aerodinamiko. avtomobila, ko je v gibanju.

Univerzalni kovček Marathon 460, nameščen na strehi vozila, lahko sprejme velike predmete, ki jih običajni prtljažnik avtomobila ne more vsebovati, kot so torbe, kovčki, nahrbtniki, otroški vozički, šotori za kampiranje ali športna oprema.

Poleg aerodinamičnih lastnosti in elegantnega dizajna je združena z visoko kakovostjo materialov, uporabljenih za izdelavo. Univerzalni strešni kovček je vrhunski model s sistemom proti kraji in je odporen na slabo vreme v vseh podnebnih razmerah.

Ne potrebuje nobene opreme za montažo in njegova montaža poteka hitro preko tradicionalnega sistema pritrditve na palice z U-vijaki. Ta model ima zaščito proti kraji in je opremljen s kodirano ključavnico in ima prostornino 460 litrov ter je združljiv z večino strešnih nosilcev.

 

Več izdelkov:

Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Power Control

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

20.00 / dan
Tlačni čistilnik K 3 Power Control z razpršilno pištolo in razpršilnimi nastavki ter s svetovalcem za uporabo v aplikaciji, ki ponuja praktične nasvete za še boljše rezultate čiščenja.

Gasilska miza s klopmi

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

10.00 / dan
Oddamo gasilsko mizo, skupaj z dvema klopema.

Visokotlačni čistilec Kärcher K3

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

10.00 / dan
Oddam visokotlačni čistilec Kärcher K3, ki ima poleg osnovnega nastavka tudi nastavek za pranje talnih oblog in tlakovcev ter krtačo za pranje avtomobilov.Glavne lastnosti: Moč: 1600 W Pritisk: max 120 bar Pretok: 380 l/h

BENCINSKI AGREGAT REM POWER GSEM 4000 SBI INVERTER

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

Po dogovoru
Zmogljiv inverterski bencinski agregat Rem Power GSEm 4000 SBI. Oblikuje ga kakovosten 4-taktni bencinski motor, dvojno hlajenje motorja in patentirani dvojni dušilec zvoka. Ponaša se z 12 litrskim rezerovarjem goriva, avtomatskim nadzorom nivoja olja in nadzorom pred preobremenitvijo.