Oddajanje opreme še nikoli
ni bilo tako enostavno.

Oddaj. Zasluži. Ponovi.

Zaupajo nam

Zakaj Rentplanet.si

Lažji dostop do bodočih najemnikov

Platforma RentPlanet vam omogoča, da vas potencialni najemniki lažje najdejo. S tem si povečate možnosti za oddajo svoje opreme.​

Pregled nad zasedenostjo opreme

Posebej zasnovan koledar vam omogoča popoln pregled nad zasedenostjo vaše opreme. S tem si zagotovite večjo fleksibilnost pri načrtovanju vašega življenja in dodatnega zaslužka.

Več nadzora

Lastniki opreme že v naprej vidite, kdo je vaš potencialni najemnik in se lahko takoj odločite, da vaše opreme ne boste oddali.

Dodaten zaslužek

Z enostavnejšim upravljanjem oddaje vaše opreme boste zaslužili več.

Dodatno oglaševanje

Vaša oprema bo preko naših kanalov dodatno oglaševana. S tem se povečajo možnosti, da vas nekdo najde in najame vašo opremo.

Razširite svojo ponudbo

S pomočjo platforme RentPlanet lahko lastniki razširijo ponudbo svojih storitev. Lahko ponudijo najem svoje opreme, ki je sicer morda ne bi uporabljali, s čimer privabijo več strank.

Naj vam oprema ne stoji v kotu

Z hitrim vnosom oddajte vašo opremo bodočim najemnikom na VAREN in ENOSTAVEN način.

Naj vam oprema ne stoji v kotu

Z hitrim vnosom oddajte vašo opremo bodočim najemnikom na VAREN in ENOSTAVEN način.

Imate vprašanje? Naj vam pomagamo!

Uporaba portala Rentplanet.si je popolnoma brezplačna za vse uporabnike. Vse kar morate storiti je, da se REGISTRIRATE, dodate prve izdelke in pričnete z oddajanjem vaše opreme. 

Varnost podatkov je ključnega pomena na portalu. Vsem uporabnikom svetujemo, da uporabljajo močna in edinstvena gesla, se izogibajo uporabi javnih omrežij WiFi, redno spremljajo svoje račune ter se takoj odzovejo na neobičajne aktivnosti. Prav tako vam priporočamo, da preverite pravilnik o zasebnosti.

V primeru, da potrebujete pomoč se obrnite na nas na e-naslov [email protected] in skupaj bomo našli rešitev.

Skladno s Pravili in pogoji poslovanja na portalu Rentplanet.si lahko svoje izdelke oddajajo v najem fizične in pravne osebe.

Portal Rentplanet.si trenutno omogoča zgolj plačilo po povzetju, kar pomeni, da se najemodajalci in najemniki sami dogovorijo za način plačila ob prevzemu opreme (bodisi gotovinsko ali kartično, v kolikor najemodajalec to omogoča).

Portal Rentplanet.si vam omogoča, da za vsak dodan izdelek določite varščino, za katero vam priporočamo, da jo bodoči najemnik poravna ob prevzemu vašega izdelka. S tem se boste dodatno zavarovali v primeru poškodbe vašega izdelka. 

Ker portal omogoča plačilo po povzetju, boste točno vedeli, komu oddajate svoje izdelke in na ta način lažje ocenili, v kakšne roke predajate vaš izdelek. 

V primeru vprašanj ali izzivov z uporabo portala smo vam na voljo preko samega portala ali preko e-pošte [email protected].

Potrudili se bomo, da bo vaša zahteva rešena v čim krajšem možnem času.

Najenostavnejša
platforma za oddajo opreme

S premišljeno uporabniško izkušnjo, veliko izbiro opreme in dobro podporo vam Rentplanet.si prinaša najboljšo izkušnjo oddajanja opreme!

Menu