Električno kolo MACINA CROSS 520

Lokacija:Določi obdobje najema:
Trajanje najema:
Cena:

30.00 / dan

Cena izposoje na dan:
1 dan
30€
2-3 dni
30€
4-7 dni
25€
7-10 dni
21€
10-14 dni
20€
Kratek opis izdelka:

Odkrij skrite kotičke krasa in okolice z izposojo električnega kolesa!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Električno kolo MACINA CROSS 520”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pogosta vprašanja

Prijavite se ali registrirajte za vprašanje.

ZAKAJ NAJETI ELEKTRIČNO KOLO?

 1. Kolesarjenje z manj upora.
 2. Z električnim kolesom lažje premagujemo vzpone.
 3. Omogoča večje pospeške.
 4. Hitrejše premagovanje razdalj, saj se boste lahko vozili hitreje. S polno baterijo boste brez problema prevozili 50km na 2000 višinskih metrov.
 5. Vožnja z električnim kolesom je precej bolj udobna v primerjavi z navadnimi kolesi poleg tega omogoča bolj varno in stabilno vožnjo.
 6. Najbolj pomemben razlog za to , zakaj sploh najeti električno kolo,pa je ta, da je vožnja z njim preprosto čisti užitek.
Električna kolesa s tem pa tudi najem električnih koles je postalo izjemno popularna. Električno kolo je namreč izvrstna odločitev za vse, ki imajo manj kondicije, sej se lahko z njim podajo na zahtevnejšo, bolj strmo turo po hribih. Omogoča vam nastavitev pomoči motorja kot tudi prilagajanje hitrosti. Naredite si še bolj zabavno kolesarjenje in se brezskrbno odpravite na vožnjo z družino ali prijatelji.
DOŽIVI KRAS Kras je poseben svet. Izposodite si svoje električno kolo in se odpravite v raziskovanje kraških gmajn, gozdov in silovitih vrhov. Zapeljite se skozi največjo primorsko vas Lokev, obiščite Lipicance, doživite spokojnost kraške narave in gostoljubnost kraških domačij, osmic in gostiln. Zaključite svoj aktivni dan z razvajanjem ob pravi kraški mizici in prepletanju okusov terana in pršuta. TRIJE KRAŠKI HRIBI KI SO IDEALNI ZA KOLESARJENJE Z ELEKTRIĆNIM KOLESOM KOKOŠ Velja za značilen kraški hrib kjer razgled sega vse do morja in lahko opazujemo tri države (hrvaško, Italijo in Slovenijo). Do vrha kokoši vodi urejena makadamska pot, katera je idealna tako za pohodnike, kot tudi kolesarje. Na vrhu stoji Planinska koča z izvrstno kulinariko. Koča je odprta vsak petek popoldan, ob sobotah, nedeljah in praznikih. Po predhodnem dogovoru pa tudi v drugih dneh. CERJE Cerje je hrib, kjer razgled seže na Vipavsko dolino, Trnovski gozd, Tžaški zaliv, južne dolomite ter najvišje vrhove julijskih alp. V primeru da se odpravite na vrh se morate obvezno vstaviti v okrepčevalnici, kjer si boste poleg kraških dobrot (teranov toč s polento, frtalja…) lahko privoščili slasten hamburger. TRSTELJ Trstelj je hrib kjer razgled seže daleč naokoli. Razgled seže na Goriško, julijske alpe, Čaven, Vipavsko dolino pa vse do morja. Priporočamo obisk Stjenkove koče na višini 610m Z izposojo električnega kolesa so kraški hribi lažje dostopni. Več informacij o kolesarskih poteh lahko najdete tukaj.
SPECIFIKACIJE:
 • IME IZDELKA: Macina Cross 520
 • OZNAKA IZDELKA: E-Cross
 • TEREN: urejene kolesarske poti
 • DOMET: do 170km (odvisno od načina vožnje, teže, razmer, terena…)
 • BATERIJA: Bosch PowerPACK 500Wh
 • MOTOR: Bosch PERFORMANCE CX Gen. 4 – 25km/h 7 75Nm
 • OBROČI: Ambrosio Track Disc
 • RAČUNALNIK: Bosch INTUVIA LCD zaslon z daljinskim upravljalnikom
 • ŠTEVILO PRESTAV: 9
 • OKVIR: Alloy z integrirano Bosch 500Wh baterijo 4. Generacije
 • ZAVORNI SKLOP: Shimano MT200 2-Piston
 • TEŽA: 21,1kg
 • VILICA: Suntour NEX- E25
 • ZADNJI MENJALNIK: Shimano ACERA M3000

Izposoja koles Kras

 • Po dogovoru vam kolesa dostavimo.
 • Električno kolo je redno servisirano
 • Vključena kolesarska čelada

CENIK ZA NAJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA

Število dni najemaCena najema električnega kolesa
1 dan30 €
2 dni60 €
3 dni90 €
4 dni100 €
5 dni125 €
6 dni150 €

Več izdelkov:

Prezračevalnik trave Alko

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

30.00 / dan
Motorni prezračevalnik trave Alko.

Visokotlačni čistilec Kärcher K3

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

10.00 / dan
Oddam visokotlačni čistilec Kärcher K3, ki ima poleg osnovnega nastavka tudi nastavek za pranje talnih oblog in tlakovcev ter krtačo za pranje avtomobilov.Glavne lastnosti: Moč: 1600 W Pritisk: max 120 bar Pretok: 380 l/h

Gasilska miza s klopmi

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

10.00 / dan
Oddamo gasilsko mizo, skupaj z dvema klopema.

Strešni kovček Menabo

Ocenjeno 0 od 5

Na zalogi

9.00 / dan
Strešni kovček Marathon 460L ponuja vrsto prednosti, ki gredo v prid veliko varnejšemu in bolj sproščenemu prevozu, predstavlja dragoceno rezervo prostora in poveča nosilnost zunaj potniških prostorov.Cena za več dni je nižja! Poglejte "Več o artiklu".Več informacij o kovčku: 01 200 7 340